Offerte aanvragen

Je staat op het punt om een op maat gemaakte offerte te ontvangen voor jouw droom-padelbaan. Kies de gewenste opties uit het onderstaande selectieformulier, zodat wij jouw visie beter begrijpen.

*Jouw keuzes zijn belangrijke bouwstenen voor een offerte, maar houd er rekening mee dat de prijzen indicatief zijn totdat er is getekend. 

Transparant

Eerlijke prijsopbouw

Ervaring

Al 10 jaar in Nederland

Bereikbaar

T:+31 (6)8 367 51 47

Korte toelichting

Padel wordt bij dubbelspel gespeeld op een baan met afmetingen van 20 bij 10 meter. Er passen makkelijke twee officiële padelbanen binnen de oppervlakte van 1 tennisveld. 

De single baan, voor enkel spel, is iets smaller en wordt gespeeld op een baan van 20 bij 6 meter. De 3 meter hoge wanden, gemaakt van beton of glas, zorgen voor een uitdagende speelomgeving.

De bouw van een nieuwe constructie bestaat uit grond- en funderingswerken en de bovenbouw. De kostprijs varieert in functie van de gebruikte materialen en het type ondergrond. Het grondoppervlak bestaat bij voorkeur uit ingezand kunstgras.

Offerte aanvraag formulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Geselecteerde waarde: 1

Toch nog een vraag?

Zet de eerste stap naar jouw nieuwe padelbaan met Padel Nederland. Wil je direct een afspraak maken? Neem dan direct contact op met Gerrit Garcia del Rio, +31 (0) 6 836 751 47.

We kijken er naar uit om kennis te maken!