PDNL staat voor je klaar!

We hebben een handig digitaal serviceformulier ontwikkeld waarmee je snel en efficiënt een onderhoud verzoek kunt aanmelden. Zodra je het formulier verstuurt, ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. PDNL neemt altijd eerst telefonisch contact met je op om goed te begrijpen wat de vraag is of wat er moet gebeuren.

Onderhoud verzoek

  Onze aluminium banen

  Bekijk alle banen

  Regulier onderhoud

  Onze aluminium padelbanen zijn onderhoudsvriendelijk, maar voor optimaal speelplezier vereisen de banen minimaal eigen onderhoud.

  Eigen onderhoud houd het dagelijks en wekelijks onderhoud in. Voor optimaal speelplezier dienen de velden dadelijk schoon geblazen te worden en moet de infill goed verdeeld worden met gebruik van een trekmat. We raden aan om de infill wekelijks aan te vullen. De padelbaan en – kooi heeft in de meeste gevallen jaarlijks een grondige onderhoudsbeurt nodig, naast servicecontracten bieden we ook een onderhoudsbeurt op afroep aan. Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie en een afspraak.

  Service contracten

  De padelbanen van PDNL hebben door de keuze van materialen minimale onderhoud nodig. Maar om ervoor te zorgen dat uw padelbaan er altijd op zijn best uitziet en veilig is, is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. Houd uw padelbanen in topconditie met ons onderhoudsprogramma. 

  Ontdek onze flexibele onderhoudscontracten en geniet zorgeloos van uw padelbanen. We bieden verschillende contractopties aan, van jaarlijkse onderhoudsbeurten tot uitgebreide meerjarige contracten, wij passen ons aan uw behoeften aan. Onze ervaren onderhoudstechnici zorgen voor grondige inspecties, reparaties en schoonmaak, waardoor uw banen altijd in topconditie blijven. Met onze expertise en toewijding kunt u zich concentreren op het spel, terwijl wij het onderhoud verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte onderhoudsoplossing voor uw padelbanen te bespreken. Padel Nederland staat klaar om u te ontzorgen en langdurig speelplezier te garanderen.

  Bekijk onze service

  Klaar om kennis te maken? Laat je gegevens achter.

  +31 (0)174 403 630 | 25+ jaar ervaring | 15 jaar garantie