Cabrio dak

Meer informatie aanvragen

Een echt binnen-buiten gevoel

Een padel-cabriodak is uniek en bijzonder in Nederland. Het liefst speel je altijd buiten, maar zeker in Nederland ben je als padeller overgeleverd aan de grillen van de seizoenen. Onder een cabriodak kun je het hele jaar door droog padellen terwijl je wel lekker buiten bent! Zo kan de verhuur van je padelbanen altijd doorgaan en hoef je niet op zoek naar alternatieven.

CABRIO DAK

Het cabrio dak is bij ons niet echt zo standaard!

De gevels van deze overkapping kunnen binnen 3 minuten geopend of gesloten worden. Zo sta je binnen no time overdekt en beschermd voor weer en wind. Ook kun je in de zomer een schaduwhal creëren en de ruimte goed isoleren voor de warmte. 

Met de cabrio roof hebben we het wiel niet opnieuw uitgevonden, maar de specialisatie van Nobutec in speciaal bouw en scherming gebundeld met onze expertise in het spel. Met het toepassen van waterdichte schermdoeken hou je de scherpte van de zon en regen buiten. Dit zonder te veel daglicht te verliezen. Zijn de weersomstandigheden optimaal? Dan kan alles open en speel je helemaal buiten. Daar naast is het een optie om er gevels bij te nemen, zo heb je de mogelijkheid om de badelbaan (deels) af te sluiten met een geveldoek. Hiermee kun je de invloed van wind en uittredend geluid reduceren.

Contact aanvraag

CABRIO DAK

Waarom kiezen voor een Cabrio Dak?

  • Buiten sporten als het kan, droog sporten als het moet.
  • Gevels die binnen 3 minuten open en dicht kunnen
  • Weinig onderhoud
  • Modulair systeem, uitbreiding is altijd mogelijk.
  • Mogelijkheid om er in de zomer een schaduwhal van te maken.
Contactaanvraag