Cabrio overkapping

Meer informatie aanvragen

Een echt binnen-buiten gevoel met de cabrio overkapping

Een cabrio overkapping voor jouw padelbaan is uniek en bijzonder in Nederland. Het liefst speel je altijd buiten, maar zeker in Nederland ben je als padeller overgeleverd aan de grillen van de seizoenen. Onder een cabriodak kun je het hele jaar door droog padellen terwijl je wel lekker buiten bent! Zo kan de verhuur van je padelbanen altijd doorgaan en hoef je niet op zoek naar alternatieven.

CABRIO OVERKAPPING

Buiten sporten zodra het kan, droog sporten als het moet!

De gevels van de cabrio overkapping kunnen binnen 3 minuten geopend of gesloten worden. Zo sta je binnen no-time overdekt en beschermd tegen weer en wind. Ook kun je in de zomer een schaduwhal creëren en de ruimte goed isoleren tegen de warmte. Met de cabrio overkapping hebben we het wiel niet opnieuw uitgevonden. We hebben de specialisatie van Nobutec in speciaal bouw en scherming gebundeld met onze expertise in het spel.

Met het toepassen van waterdichte schermdoeken hou je de scherpte van de zon en regen buiten. Dit zonder te veel daglicht te verliezen. Zijn de weersomstandigheden optimaal? Dan kan alles open en speel je helemaal buiten. Daarnaast is het een optie om het onderste deel van de gevel te voorzien van geveldoeken, zo heb je de mogelijkheid om de padelbaan in zijn geheel óf gedeeltelijk af te sluiten. Hiermee kun je de invloed van wind en omgevingsoverlast reduceren.

Contact aanvraag

CABRIO OVERKAPPING

Waarom kiezen voor een Cabrio Overkapping?

  • Buiten sporten als het kan, droog sporten als het moet.
  • Gevels die binnen 3 minuten open en dicht kunnen
  • Weinig onderhoud
  • Modulair systeem, uitbreiding is altijd mogelijk.
  • Mogelijkheid om er in de zomer een schaduwhal van te maken.
Contactaanvraag