Padel Baan

Alle banen in beeld

Gaan met die baan!

STANDAARD PADELBAAN

De nieuwe standaard in Padel

De Standaard padelbaan is het instapmodel van onze kooien-lijn. Dit betreft een aluminium kooiconstructie, waarbinnen de gaaspanelen met klemstrips worden opgesloten in het profiel. Deze klemstrips zorgen er voor dat geluid wordt gereduceerd. Het is zelfs mogelijk om de baan voor een korte periode te bouwen en vervolgens te verplaatsen. Superleuk voor evenementen!

Meer info

SINGLE PADELBAAN

Dé kooi om jouw techniek te verbeteren!

De single padelbaan is nagenoeg hetzelfde als de standaard kooi, maar dan 4 meter smaller is. Zo kun je ook met 2 personen al een potje padellen. Voor mindervalide mensen is deze smallere kooi vaak ook de betere keuze om optimaal van het spel te kunnen genieten!

Meer info

PANORAMA STARLIGHT PADELBAAN

Met Starlight wordt jouw club éxtra uitgelicht!

Padel Nederland biedt ook nog een prachtige Panorama ’Starlight’ kooi aan. Deze kooi is op een chique manier voorzien van waterdichte LED-verlichting die met een afstandsbediening te besturen is. Ook kan de kooi voorzien worden van ‘back lid’ logos in de hoekprofielen. Zo kun je de sponsoren uitlichten of jouw eigen club éxtra in het zonnetje zetten!

Meer info

PANORAMA PADELBAAN

De Panorama baan geeft je unieke belichting en beleving!

Panorama betekend ‘wijds uitzicht’ en dat is – niet toevallig dus – precies wat met deze kooi wordt behaald. Toeschouwers kunnen het spel beter volgen, omdat de Panorama-kooi aan beide kopse kanten volledig uit glas bestaat! Mooier wordt het (bijna) niet! Ook deze kooi wordt uit aluminium opgetrokken en net zoals al onze andere kooien gemonteerd met RVS (Roest Vast Staal) materialen.

Meer info

MOBIELE PADELBAAN

De Panorama baan op wieltjes!

Oké, niet echt op wieltjes, maar wél in twee dagen door ons op en af te bouwen! Super geschikt voor een evenement of een ludiek padeltoernooi op het marktplein van jouw stad of dorp. We kunnen de mobiele kooi plaatsen zonder dat dit schade geeft aan de bestaande ondergrond, waardoor bijvoorbeeld monumentenzorg of archeologische ondergrond geen show stoppers meer vormen. Eén van onze gevleugelde uitspraken ‘Gaan met die baan’ is dus speciaal van toepassing op onze mobiele kooi.

Meer info

Klaar om kennis te maken? Laat je gegevens achter.

+31 (6)8 367 51 47 | 25+ jaar ervaring | 15 jaar garantie