Single Padelbaan

Meer informatie aanvragen

Wist u dat de single kooi steeds meer terrein aan het winnen is? Via de bekende boeking-mogelijkheden wordt steeds vaker gekozen voor een single baan, die helaas op langt niet alle padellokaties aangeboden wordt. Met maar twee personen ben je al in staat om lange rally’s te spelen en het maximum van je kunnen te verleggen.

De Single baan is perfect om jezelf uit te dagen!

De Single padelkooi van Padel Nederland is opgetrokken uit hoogwaardige materialen en biedt een overzichtelijke speelomgeving. Met haar perfecte afmetingen en optimale belijning zorgt deze kooi ervoor dat je het beste uit je spel kunt halen.

Of je nu op zoek bent naar een intensieve trainingssessie of gewoon wat plezier wilt hebben met maar twee personen, de Padelkooi Single biedt alles wat je nodig hebt. Alle kooien van PDNL zijn ontworpen met het oog op veiligheid en comfort, zodat je je volledig kunt concentreren op je spel.

Contact aanvraag

Opties

*Bij keuze voor een kleur op maat zijn levertijden mogelijk iets langer. Onderdelen die onverhoopt later moeten worden vervangen, kunnen afwijken van kleur.