Padelbaan Mobiel

Meer informatie aanvragen

De Panorama baan op wieltjes!

De gemeenteraad of het stadsbestuur wil aandacht trekken. Wat is er mooier dan een pop up padelkooi? Bijvoorbeeld voor een outdoor marktplein-event waarbij iedereen is uitgenodigd om de verschillende sporten en recreatiemogelijkheden in de regio te leren kennen, onder het genot van foodtrucks, sport-demonstraties en de gelegenheid om zelf in een padelkooi te staan! Padel is voor jong en oud, all focks of life die geïnteresseerd zijn in een gezonde en actieve levensstijl (stiekem natuurlijk gewoon voor íedereen!!)

Een Mobiele (Starlight-) kooi, hoe dan?

We creëren een ondergrond van speciaal hiervoor ontwikkelde rubber tegels of een zandlaag (afhankelijk van wens of ondergrond-vlakheid). Hierop komen dikke stalen platen te liggen, waarop we de mobiele kooi kunnen verankeren. Voor je het weet staat de kooi in elkaar, leggen we de kunstgrasmat en sluiten we de speel-verlichting en de Starlight-verlichting aan. Dit gaat een onvergetelijke indruk geven, zéker zodra de schemering begint te vallen!

Contact aanvraag

Opties

*Bij keuze voor een kleur op maat zijn levertijden mogelijk iets langer. Onderdelen die onverhoopt later moeten worden vervangen, kunnen afwijken van kleur.