Mobiele Padelbaan

Meer informatie aanvragen Offerte aanvragen

De Panorama baan op wieltjes!

Oké, niet echt op wieltjes, maar deze mobiele padelbaan is wél in twee dagen door ons op en af te bouwen! Super geschikt voor een evenement of een ludiek padeltoernooi op het marktplein van jouw stad of dorp. We kunnen de mobiele kooi plaatsen zonder dat dit schade geeft aan de bestaande ondergrond, waardoor bijvoorbeeld monumentenzorg of archeologische ondergrond geen show stoppers meer vormen. Eén van onze gevleugelde uitspraken ‘Gaan met die baan’ is dus al helemaal van toepassing op deze unieke kooi.

De mobiele Padelbaan biedt unieke mogelijkheden!

De gemeenteraad of het stadsbestuur wil aandacht trekken. Wat is er mooier dan een pop-up padelkooi? Bijvoorbeeld voor een outdoor marktplein-event waarbij iedereen is uitgenodigd om de verschillende sporten en recreatiemogelijkheden in de regio te leren kennen, onder het genot van foodtrucks, sport-demonstraties en de gelegenheid om zelf in een padelkooi te staan! Padel is voor jong en oud, all focks of life die geïnteresseerd zijn in een gezonde en actieve levensstijl (stiekem natuurlijk gewoon voor iedereen!)

We creëren een ondergrond van speciaal hiervoor ontwikkelde rubber tegels of een zandlaag (afhankelijk van wens of ondergrond-vlakheid). Hierop komen dikke stalen platen te liggen, waarop we de mobiele kooi kunnen verankeren. Voor je het weet staat de kooi in elkaar, leggen we de kunstgrasmat en sluiten we de spelverlichting en de Starlight-verlichting aan. Dit gaat een onvergetelijke indruk geven, zéker zodra de schemering begint te vallen!

Contact aanvraag

Opties