Panorama Starlight Padelbaan

Meer informatie aanvragen Offerte aanvragen

Padel Nederland biedt ook nog een prachtige Panorama ’Starlight’ kooi aan. Deze kooi is op een chique manier voorzien van waterdichte LED-verlichting die met een afstandsbediening te besturen is. Ook kan de kooi voorzien worden van ‘back lid’ logos in de hoekprofielen. Zo kun je de sponsoren uitlichten of jouw eigen club éxtra in het zonnetje zetten!

Met Starlight wordt jouw club éxtra uitgelicht!

Starlight is dé toevoeging voor de ‘gewone’ Panorama baan. De Starlight Panorama baan beschikt over een waterdicht en volledig geïntegreerd sfeer-LED systeem, waarmee de uitstraling van de club, het evenement of de sponsor kunnen worden onderstreept. De hoekpalen van de Starlight Panorama baan zijn voorzien van vervangbare aluminium covers. Deze covers kunnen worden voorzien van een logo naar keuze, zoals jouw clublogo of die van een sponsor. Achter deze cover wordt de LED verlichting geplaatst, zo creëer je opvallende reclame, die niemand zal ontgaan!

Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening, ben je in staat om maar liefst 6 Starlight Panorama banen in één keer te bedienen. Je kunt kiezen om alle banen dezelfde sfeerkleur te geven, of iedere baan een eigen unieke kleur!

Contact aanvraag

Opties