Panorama Padelbaan

Meer informatie aanvragen Offerte aanvragen

Panorama betekend ‘wijds uitzicht’ en dat is -niet toevallig dus- precies wat met deze kooi wordt behaald. Toeschouwers kunnen het spel beter volgen, omdat de Panorama padelbaan aan beide kopse kanten volledig uit glas bestaat! Mooier wordt het (bijna) niet! Ook deze kooi wordt uit aluminium opgetrokken en net zoals al onze andere kooien gemonteerd met RVS (Roest Vast Staal) materialen.

De Panorama Padelbaan

Het spel vanuit het clubhuis kunnen volgen? Een tribune (wens) of gewoon omdat het supermooi is? Met het aanschaffen van een Panorama kooi, zet je de mooiste kooi neer. De beide profielloze kopse kanten van de baan geven een unieke inkijk voor toeschouwers en een vrije uitkijk voor spelers. Padel Nederland denkt vanzelfsprekend mee met de positionering van de kooi/kooien en begeleid het volledige proces, van ontwerp tot KIWA-gecertificeerde padelbanen.

Padel Nederland biedt ook nog een prachtige Panorama ’Starlight’ kooi aan. Deze kooi is op een chique manier voorzien van waterdichte LED-verlichting die met een afstandsbediening te besturen is. Ook kan de kooi voorzien worden van ‘back lid’ logos in de hoekprofielen. Lees meer over de Panorama Starlight baan op de speciale pagina.

Contact aanvraag

Opties