Laat Padel Nederland het in goede banen leiden!

Dé distributeur van aluminium Padelkooien. We begeleiden het hele project, van idee tot samen proosten naast de paella van onze eigen Spaanse Gerrit. Ontdek onze eindeloze mogelijkheden, grenzeloze creativiteit, voor onbeperkt speelplezier.

Banen

Waarom Padel Nederland?

  • Duurzame en modulaire Padelbanen
  • Snelle levering, de populairste banen en kleuren zijn op voorraad
  • 15 jaar garantie
  • Een ervaren team voor persoonlijk advies bij het samenstellen van jouw perfecte baan
  • Dé leverancier van aluminium Padelkooien
  • Doorlopend service support

Onze Service

Bekijk onze service

Over Padel Nederland

KIWA en KNLTB gecertificeerde banen met 15 jaar garantie. Wij kiezen voor aluminium kooien ipv. staal, dit maakt de kooi makkelijk te onderhouden en éxtra geschikt voor uitbreiding.

Missie en visie

Wij geloven in de kracht van Padel. Onze missie is om deze prachtige sport bekend te maken bij een breed publiek in Nederland. Als belangrijke speler binnen de padel community staan wij voor betrouwbaarheid, expertise en creativiteit.

Toen we in Spanje zagen hoe populair padel is, waren we ervan overtuigd dat deze sport ook in Nederland een succes zou kunnen worden. Gerrit was al fanatiek speler en zag een kans om Padel in Nederland te introduceren.

Om dit mogelijk te maken, zijn we op zoek gegaan naar leveranciers in Spanje. Bij fabrikant Serena werd hij geïnspireerd door de prachtige aluminium banen en het RVS montage materiaal. Dit was een groot probleem bij klassieke padelbanen en daarom vonden we aluminium dé oplossing.

Onze missie is om onze passie voor Padel te delen en ervoor te zorgen dat mensen kunnen genieten van deze fantastische sport op hoogwaardige, duurzame en weerbare aluminium kooien en banen.

Ons Team

Samen Sterk

Ook bereikbaar via WhatsApp!

Frans Delgado
bedrijfsbureau

Gerrit Garcia del Rio
Directeur / verkoop

Marco Geerartz
verkoop

Sudish Khedoe
Service

Klaar om kennis te maken? Laat je gegevens achter.

+31 (6)8 367 51 470 | 25+ jaar ervaring | 15 jaar garantie