Partners

Zoeken

Padel Nederland heeft een exclusieve samenwerking met “Serena Padel”, een internationaal bedrijf dat zich onderscheidt door kwaliteit, innovatie en ontwikkeling van nieuwe aluminium assemblagesystemen. Dit bedrijf is onderdeel van Aluminios La Serena SA, fabrikant van aluminium.

Serena Padel fabriceert aluminium kooiconstructies voor padelbanen over de hele wereld, een uniek en succesvol concept, dat voldoet aan alle internationale eisen en dat geplaatst wordt met een garantie van 15 jaar.

Tennisbouw Nederland B.V. is al meer als 30 jaar jouw partner in sport sinds 1 januari 1975 vroeger vanuit Capelle aan de IJssel maar vanaf juli 2001 is zij gevestigd in Zuid Oost Brabant, onze locatie is echter niet van toepassing op ons werkgebied want wij werken door heel Nederland.

Kennis en ervaring

Tennisbouw Nederland BV is sinds 2003 aangesloten bij de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland, de VTN, tevens worden alle banen die wij aanleggen gekeurd door de ISA Sport, hiermee kunnen wij dus de allerbeste kwaliteit garanderen.

Uiteraard is niet alleen kwaliteit belangrijk ook de prijs speelt vaak een grote rol bij het aanleggen of renoveren van tennisbanen, door een scherpe inkoop, strakke planning en een concurrerende calculatie is het altijd even de moeite waard om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tennisbouw is er voor Gemeenten, Verenigingen maar ook voor particulieren, voor de aanleg en renovatie van tennisbanen maar ook voor de inrichting van diverse type sportvelden.

Tennisbouw is UNIEK in het leveren en PLAATSEN van alle inrichtingsmaterialen voor jouw sportpark.

Over Tennisbouw Nederland B.V.

Tennisbouw Nederland B.V. is een echt familiebedrijf met Harry Pluim als directie en uw aanspreekpunt wat betreft aanleg en renovatie van tennisbanen, zijn dochter Majella Pluim is op kantoor aanwezig om ook administratief alles op rolletjes te laten lopen, tevens verzorgt zij de verkoop van inrichtingsmaterialen voor diverse type sportvelden.

15 jaar garantie op de padelkooi

Naar boven