Padelnederland werkt nauw samen met Tennisbouw Nederland B.V. en aannemersbedrijf EHVV
om voor u de perfecte aluminium padelbaan te plaatsen.

Tennisbouw Nederland B.V.

Tennisbouw Nederland B.V. is al meer als 30 jaar uw partner in sport sinds 1 januari 1975 vroeger vanuit Capelle aan de IJssel maar vanaf juli 2001 is zij gevestigd in Zuid Oost Brabant, onze locatie is echter niet van toepassing op ons werkgebied want wij werken door heel Nederland.

Kennis en ervaring

Tennisbouw Nederland BV is sinds 2003 aangesloten bij de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland, de VTN, tevens worden alle banen die wij aanleggen gekeurd door de ISA Sport, hiermee kunnen wij dus de allerbeste kwaliteit garanderen.

Uiteraard is niet alleen kwaliteit belangrijk ook de prijs speelt vaak een grote rol bij het aanleggen of renoveren van tennisbanen, door een scherpe inkoop, strakke planning en een concurrerende calculatie is het altijd even de moeite waard om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tennisbouw is er voor Gemeenten, Verenigingen maar ook voor particulieren, voor de aanleg en renovatie van tennisbanen maar ook voor de inrichting van diverse type sportvelden.

Tennisbouw is UNIEK in het leveren en PLAATSEN van alle inrichtingsmaterialen voor uw sportpark.

Over Tennisbouw Nederland B.V.

Tennisbouw Nederland B.V. is een echt familiebedrijf met Harry Pluim als directie en uw
aanspreekpunt wat betreft aanleg en renovatie van tennisbanen, zijn dochter Majella Pluim
is op kantoor aanwezig om ook administratief alles op rolletjes te laten lopen, tevens
verzorgt zij de verkoop van inrichtingsmaterialen voor diverse type sportvelden voor
Pluim & Sports, Tennisbouw  en Pluim & Sports zijn dus meer dan alleen tennis, ook voor
het leveren en monteren van voetbaldoelen of volleybalpalen kunt u bij ons terecht.

EHVV

Wij zijn EHVV, aannemer onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium producten voor de bouwnijverheid en speciale glasproducten zoals gehard, gelaagd, kogelwerend en pyro (brandvertragend) glas in allerlei maten en diktes.

Kennis en Ervaring

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere benzinestations, wasstraten en kantoren verbouwd en voorzien van aluminium wanden/puien en kogelwerende schuif en heframen voor obri’s (Overval Beveiligde Ruimte Inrichting) Omdat dit vaak grote oppervlaktes zijn doen wij dit met behulp van diverse tilhulpen zoals een vacuum glaszuiger met een maximaal tilgewicht van 750 kg en diverse hijsgereedschappen zowel mobiel (liften) en vast (gevel ridder, takels).

Over EHVV

Dankzij onze kennis en ervaring plaatsen wij al jaren met grote voorzichtigheid speciaal glas op diverse locaties binnen en buiten. Door de snelheid van onze toeleveranciers zijn wij ook in staat om op zeer korte termijn kapot glas te vervangen voor nieuw, op werkdagen zelf binnen 36 uur. Tot slot kijken wij er naar uit om ook bij u de montage en de bijbehorende service te mogen verlenen voor het door u aangeschafte kwaliteitsproduct.
EHVV
Jan den Breejen & Martin Verhoeven