PROJECTEN

De laatste projecten gerealiseerd door Padel Nederland

Projecten

Projecten

Padelbaan Waddinxveen

Hier zijn ivm de drijvende veenlaag houten hijpalen gebruikt om de constructie op te bouwen. De aanpak van de onderbouw was dus anders dan normaal, hetgeen onze inzet meer dan heeft geprikkelt om een mooi project neer te zetten. En zeg nu zelf… prachtig toch!

Padelbaan Teteringen

Deze vereniging had al twee banen en verzocht ons om twee banen bij te bouwen. Omdat het hier om gemeentelijke grond ging, hadden we een extra stakeholder in de planvorming. Zowel gemeente Breda als de vereniging hebben de bouw van deze strakke banen een fijn momentum gegeven!

Padelbaan Spijkenisse

Naast onze prachtige banen bij De Dalle, hebben we ook 3 mooie banen bij De Hartel mogen plaatsen. En dat is goed gelukt! De samenwerking liep gesmeerd en samen hebben ervoor gezorgd dat de 3 banen en het umfeld er fantastisch bij liggen!

Padelbaan Leusden

Met een super-snelheid hebben we hier 3 indoorbanen mogen realiseren. Van project-go tot oplevering, heeft het 19 werkdagen geduurd! Dit is inclusief het doen van proefboringen tbv draag-zekerheid van de vloer en het inzagen van de electra-goten. Dat lukt écht alleen als je alles uit eigen voorraad kunt leveren!

Padelbaan Breda

Onze derde klus voor The Padellers. Een tijdelijke plaatsing van 5 padelbanen op parkeerterrein van organisatie Breepark, waarbij ondergrond niet mocht beschadigen. Het hele cunet is hierdoor opgesloten dmv keerwanden, drainage daaronder is aangesloten op bestaande afvoeren. Geen schade aan ondergrond, dus -wanneer nodig- ook weer makkelijk te verplaatsen!

Padelbaan Limbricht

Padelution heeft prachtige unieke banen afgenomen met een frisse kleurstelling én starlight-verlichting. Voor ons niet om de hoek, maar mocht je in de buurt zijn écht een prachtige locatie om te padellen of inspiratie voor jouw baan op te doen.

Padelbaan Veghel 

Inmiddels staan er 11 banen van Padel Nederland bij T&P de Krekel te pronken. We zijn er supertrots op en hopen in de nabije toekomst zowel buiten- als binnenbanen bij te bouwen!

Padelbaan Deurne

Padel Nederland heeft de eerste cabrio overkapping over 2 padelbanen in Deurne, Antwerpen, geplaatst. Fanatieke spelers kunnen hier nu ongeacht weer óf geen weer genieten van het spel. Hierdoor is jouw verhuur niet meer afhankelijk van het weerbeeld.

Padelbaan Volendam

Padel Nederland heeft bij tennis- en padelvereniging Dijkzicht Volendam zojuist 4 prachtige indoor Panorama banen gerealiseerd. Hierbij is de ruimte van de hal optimaal ingezet voor maximale overwinning. 

Klaar om kennis te maken? Laat je gegevens achter.

+31 (0)174 403 630 | 25+ jaar ervaring | 15 jaar garantie