Wij bieden groot onderhoud aan met passie

Jaarlijks of -indien gewenst- halfjaarlijks groot onderhoud, gaat hand in hand met regulier of wekelijks onderhoud. Voor het regulier onderhouden van padelbanen voorzien we in een handig schema, zodat je dit zelf kunt faciliteren en bijhouden. Voor het groot onderhoud komen wij graag bij u langs op een afgesproken moment.

Tijdens het groot onderhoud controleren we de baanveiligheid, gebruikskwaliteit, doen we jaarlijks een baanstandmeting, verwijderen we organisch materiaal van de mat en decompacteren we de volledige speelvelden. We zorgen er daarna voor dat de banen weer in optima forma aan u beschikbaar worden gesteld. Eventuele reparaties voeren we natuurlijk ook meteen (in overleg) uit en afval/rommel nemen we netjes mee!

Serviceverzoek

Onze service pakketten

Perfecte service voordelen

Padelbanen zijn relatief compact en kunnen op verschillende soorten terrein worden gebouwd, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Vertrouwd door Nederlands Grootste clubs en verenigingen

Gratis kennismaking

350+

Padelbanen gebouwd

9,6

Klantbeoordeling

12

Jaar ervaring

Waarom groot onderhoud door PDNL?

Wij kennen onze banen als de binnenkant van onze broekzakken en weten inmiddels erg goed wat onze kooien en grasmatten wel en niet fijn vinden. We hebben een eigen servicebus rondrijden met alle materialen voor groot onderhoud en alle soorten reparaties, zodat we onze garantiebelofte meer dan waar kunnen maken.

We hebben een trots team die met passie onderhoud pleegt. Elke padelbaan die we plaatsen is nooit helemáál van de klant! Is de baan niet door PDNL geïnstalleerd? Geen probleem, ook op andere banen plegen we groot onderhoud!

Onderhoudscontract

Ontdek onze flexibele onderhoudscontracten en geniet zorgeloos van uw padelbanen. We bieden verschillende contractopties aan, wij passen ons aan uw behoeften aan. Onze ervaren onderhoudstechnici zorgen voor grondige inspecties, reparaties en schoonmaak, waardoor uw banen altijd in topconditie blijven.

Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte onderhoudsoplossing voor uw padelbanen te bespreken. Padel Nederland staat klaar om u te ontzorgen en langdurig speelplezier te garanderen.

TOOLBUS

Houd uw padelbanen in topconditie met ons onderhoudsprogramma. 

  • Glas robot

 

Toe aan onze service? Laat je gegevens achter.

+31 (0)174 403 630 | 25+ jaar ervaring | 15 jaar garantie