Standaard padelbaan

Zoeken

Structuur

Het frame van de standaard padelbaan wordt gemaakt van aluminium profielen met een afmeting van 150×45, 115×115 en 90×45 mm, standaard gelakt in een RAL-kleur.  Elektrisch gelast hekwerk van 50x50x4 mm. Voor de bevestiging aan het glas en de profielen wordt gebruik gemaakt van roestvaststalen schroeven .

Aansluitpunten voor de verlichting zijn geïntegreerd in het frame.                                      

De hoogte van de kooi is 6,5 meter (uitgezonderd de verlichting)

We bieden de mogelijkheid om de kleur en structuur van het aluminiumframe naar eigen keuze in te vullen.

Het frame en het glaswerk worden bevestigd aan op de grond vastgemaakte voetplaten van gegalvaniseerd staal. Deze voetplaten hebben afmetingen van 250x200x1.5 , 200x20x1.5, en 150x120x1.5 mm.

De complete constructie van de padelbaan voldoet aan de eisen en normen van de KNLTB.

Wij geven dan ook 15 jaar garantie op het aluminium frame tegen corrosie en fabrieksfouten in het lakwerk.

Glas

Het glas van de standaard padelbaan is 10 of 12mm gehard veiligheidsglas. We gebruiken 18 platen van 3000x2000mm. Alle platen voldoen aan de UNE-EN 12.150-1 eis.

Gras

Bij onze banen gebruiken we kunstgras van het merk MONDO en CONDOR van de laatste generatie. MONDO gras wordt ook gebruikt tijdens de World Padel Tour.  Deze grasmatten worden gefabriceerd volgens de hoogste kwailtietsnormen van UNE EN ISO.

Uiteraard kijken we samen met jou welke grasmat het beste past bij jouw wensen. Deze grasmatten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Net

Het net is een speciaal net voor het padel. Het net zit aan twee kanten bevestigd met een geïntegreerd systeem voor de netspanning.

Natuurlijk krijg u van ons een band over het net met de naam van de club als u dat wilt.

Verlichting

Bij onze padelbanen wordt altijd gebruik gemaakt van Led verlichting van 8 x 150W of 8 x 200W.

Standaard padelbaan
Naar boven